Szanowni Państwo,
Poniżej przekazujemy aktualne informacje organizacyjne dotyczące Konferencji.
- Aktualny skład Komitetu Naukowego
prof. dr hab. Marian Panasiewicz (Przewodniczący KN)
prof. dr hab. Bogusław Michał Kaszewski
prof. dr hab. Andrzej Kleinrok
prof. dr hab. inż. Marek Opielak – Rektor Akademii WSEI w Lublinie
dr Mateusz Stefanek, prof. AWP
prof. dr hab. Andrzej Marczuk – Prorektor Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Aktualny Ramowy program Konferencji;
Dzień I
16 kwiecień 2024 wtorek
10:30 – Uroczyste otwarcie Konferencji
10:45 – Wykład Inauguracyjny –
prof. dr hab. inż. Rafał Nadulski – Kierunki rozwoju współczesnej gastronomii
11:00 – Obrady w sekcjach
12:30 – Przerwa obiadowa
13:00 – Pokaz kulinarny techniki sous vide
14:00 – Obrady w sekcjach
15:30 – Przerwa kawowa
16:00 – Obrady w sekcjach
17:00 – Zakończenie obrad
20:00 – Uroczysta kolacja
Dzień II
17 kwiecień 2024 środa
10:00 – Obrady w sekcjach
12:00 – Przerwa obiadowa
12:00 – Pokaz kulinarny – EcoTrendy- Jadalne chwasty na talerzu
13:00 – Obrady w sekcjach
14:00 – Przerwa kawowa
14:30 – Podsumowanie i zakończenie Konferencji
Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmian w programie Konferencji
Wydarzenia towarzyszące;
17 kwiecień 2024 środa
10:00 – wycieczka do architektonicznej perły Lubelszczyzny Kazimierza Dolnego nad Wisłą.
W programie zwiedzanie winnicy z degustacją produktów regionalnych
-
- Terminy organizacyjne;
- 29 luty 2024 – zgłoszenie uczestnictwa.
Koszty uczestnictwa bez noclegów 670,00 zł brutto za 1 osobę
- 29 luty 2024 – zgłoszenie uczestnictwa.
Pierwszy termin wpłat udziału w Konferencji w kwocie 990,00 zł brutto za 1 osobę z noclegiem
- 15 marca 2024 – uzupełnienie zgłoszeń uczestnictwa.
Drugi termin wpłat udziału w Konferencji w kwocie 1090,00 zł brutto za 1 osobę z noclegiem
- 29 luty 2024 – przesłanie streszczeń wystąpień, prelekcji, wykładów, prac naukowych
- 25 marzec – Trzeci termin wpłat udziału w Konferencji w kwocie 1190,00 zł brutto za 1 osobę z noclegiem
- Nowa oferta dla Studentów oraz osób z tzw. biernym uczestnictwem lub uczestnictwem on-line 150,00 z/1 osobę
Koszty biernego/on-line uczestnictwa obejmują;
– materiały konferencyjne
– druk streszczeń wystąpień, prelekcji, wykładów, prac naukowych
– bezpłatny druk recenzowanych prac naukowych w Zeszytach Naukowych AWP (tłumaczenia płatne dodatkowo)
- Koszty aktywnego uczestnictwa obejmują;
– materiały konferencyjne
– druk streszczeń wystąpień, prelekcji, wykładów, prac naukowych
– bezpłatny druk recenzowanych prac naukowych w Zeszytach Naukowych AWP (tłumaczenia płatne dodatkowo)
– nocleg w pokoju dwuosobowym z 16 na 17 kwietnia 2024 r. (zmiana standardu pokoju oraz dodatkowe terminy noclegów wymagają dodatkowej opłaty)
– całodniowy serwis kawowy oraz serwis obiadowy
– udział w uroczystej kolacji
– transport z/do hotelu
Koszty dodatkowe;
– wycieczka do Kazimierza Dolnego nad Wisłą połączona ze zwiedzaniem winnicy z degustacją produktów regionalnych – opłata 100,00 zł/1 osobę
- Koszty noclegów;
– w pokoju dwuosobowym 300,00 zł/brutto doba
Cena zawiera śniadanie, parking oraz wstęp na siłownię
Serdecznie zapraszamy do udziału w Konferencji!
Formularz zgłoszeniowy: Zgłoszenie HoReCa 2024
Przewodniczący Komitetu Naukowego
prof. dr hab. Marian Panasiewicz
tel. +48 604 852 863
marian.panasiewicz@up.lublin.pl
Sekretarz Komitetu Organizacyjnego Przewodniczący Komitetu Organizacyjnego
dr inż. Jerzy Wójcik dr Sławomir Kula, prof. AWP
tel. +48 502 289 255 tel. 81 740 25 08
email: koncertus@wp.pl email: slawomir.kula@wssp.edu.pl
Patronat medialny;
Partner merytoryczny;
Zostaw komentarz