Rezerwuj wcześniej do 28.03, by mieć pierwszeństwo wyboru najlepszych Stolików! www.restaurantweek.pl
Otwarcie Rezerwacji: 29.03.
Załóż Konto Gościa na www.restaurantweek.pl, aby otrzymać powiadomienie!
Przed nami wielkie emocje! Najlepsze Restauracje zapraszają na wiosenny Restaurant Week. Weźmie w nim udział 26 wiodących Restauracji w Lublinie! Najlepsi Szefowie Kuchni przygotowali dla Was EMOCJE NA TALERZACH, czyli popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w festiwalowej cenie 39zł.
Tegoroczne menu zaprojektowano z myślą o uczuciach – szczęście i zaskoczenie, harmonia i pożądanie, radość i wzruszenie, miłość i ekscytacja, euforia i duma, wolność i niepewność. Wspomnienie kojącego smaku dzieciństwa i zadziwiające niespodzianki – to wszystko znajdziecie w emocjonujących daniach i doświadczeniach nadchodzącej edycji Festiwalu.
Do zobaczenia przy stole!
** Rezerwuj już dziś na www.restaurantweek.pl
**Zamów przełomową książkę kulinarną Najlepsze Przepisy Najlepszych Restauracji. Książka kulinarna 2017. w festiwalowej cenie: www.restaurantweek.pl/ksiazka
Zabierz bliskich, przyjaciół i współpracowników – przed Wami popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w najlepszych Restauracjach.
Sponsor Wydarzenia: Martini
Woda festiwalowa: Kropla Délice
Partner logistyczny: DPD
Honorowy Patronat: Prezydent Miasta Lublin, Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Partnerzy: OSM Krasnystaw, H&M, Payback, Empik, e-Wejściówki, KinAds, BdSklep, Klub Czekolada Lublin, beGLOSSY, jem Lublin, ICON Fitness Lublin, Dom Kultury, APARTAMENTY browar perła,
Patroni: Radio ESKA, Nasze Miasto, KUKBUK, Magazyn Kuchnia, Magazyn Restauracja, Kobieta.pl, K Mag, Glamour, Party.pl, Esquire, Smaker, USTA, Harper’s Baazar, Prestiż, Radio Gdańsk, Gazeta Wyborcza, Co Jest Grane, Kurier Lubelski, Radio Centrum, Lubelski Koziołek, TVP 3 Lublin, Radio Lublin, Lubelska.tv, LAJF Magazyn Lubelski,
Zasady Festiwalu:
NAJLEPSZE RESTAURACJE! Starannie wybrana grupa najlepszych i najbardziej autorskich Restauracji.
TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIE RESTAURACYJNE! Specjalnie skomponowane popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.
FESTIWALOWA CENA 39zł! Najlepsza okazja, by poznać nowe ciekawe smaki, kuchnie i Restauracje!
CZAS REZERWACJI! Prosimy o punktualność. Twój czas to 90 minut od godziny Twojej Rezerwacji – po nim będą już czekać kolejni Goście. To równe szanse dla każdego na wymarzone doświadczenie restauracyjne.
Kontakt dla mediów: lublin@restaurantweek.pl
Zostaw komentarz