Rok 2018 powoli dobiega końca. Zdecydowanie najlepszym sposobem na jego zwieńczenie będzie wizyta w Klubie30! Organizatorzy zapraszają do zapoznania się ofertą Balu Sylwestrowego. Na imprezie na żywo zagra nasz autorski zespół coverowy – BAND30+, którego liderem będzie Wojtek Cugowski !!!
Skład BAND30+:
– Wojtek Cugowski – wokal, gitara
– Mariusz Nejman – wokal, klawisze
– Paulina Tarasińska – wokal
– Bartek Pawlus – perkusja
– Piotr Dankiewicz – bas
– Bartek Jończyk – gitara
BILETY:
– 170PLN/osoba: MIEJSCE STOJĄCE, open bar (w tym wódka Ostoya + Ballantines), catering, kieliszek wina musującego o północy
– 240PLN/osoba: MIEJSCE SIEDZĄCE, open bar (w tym wódka Ostoya + Ballantines), catering, kieliszek wina musującego o północy
OPEN BAR (BEZ LIMITU) PRZEZ CAŁĄ NOC:
– wódka czysta – Ostoya,
– wódki smakowe,
– whisky Ballantines,
– piwo lane i butelkowe,
– wino wytrawne białe i czerwone – serwowane w kieliszkach do wina,
– soki, napoje oraz woda gazowana i niegazowana,
– napoje ciepłe (kawa, herbata),
oraz wszystkie drinki na bazie w/w produktów.
*Alkohole oraz napoje przeznaczone wyłącznie do konsumpcji w klubie.
MENU (catering w postaci szwedzkich stołów):
NA ZIMNO:
– Sałatka Cezar z grzanką i grillowanym kurczakiem
– Sałata z rukolą, serem mozarella i pomidorkami cherry
– Mini babeczki z :
* musem z suszonych pomidorów i serka Philadelphia
* serkiem chrzanowym i wędzonym łososiem
– Ptysie z pastą jajeczno-pieczarkową z ziołami
– Deska lokalnych specjałów (wędliny, sery, konfitury)
– Pieczywo mieszane
NA CIEPŁO:
– Zupa Strogonoff
– Zupa krem z topinamburu
– Penne z suszonymi pomidorami i serem feta
– Bigos wykwintny z wędzoną śliwką i borowikami
– Barszczyk czerwony z kwaszonego buraka
– Grecka Mussaka z wołowiną pod beszamelem
– Mix pierogów
NA DESER:
– Panna cotta
– Sernik wiedeński
SPRZEDAŻ BILETÓW TYLKO W KLUBIE! (Od poniedziałku do soboty, w godzinach 16:00-19:00)
PŁATNOŚĆ TYLKO GOTÓWKĄ!
WIĘCEJ INFORMACJI UZYSKASZ POD NUMEREM TELEFONU: 508-646-536 (Środa – Piątek, 10:00-16:00) lub 574-649-583 (Wtorek – Sobota, 16:00-19:00)
Zostaw komentarz